ده توصیه حیاتی برای پرونده‌های اقامت دائم کانادا

برای دریافت اقامت دائم کانادا راه‌های مختلفی در پیش رو دارید و برای همه این مسیرها دستورالعمل‌های دقیق و روشنی وجود دارد. اما همیشه دنبال کردن این دستورالعمل‌ها کافی نیست و شما باید نکات مهمی را در نظر بگیرید که در وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا هم به آنها اشاره‌ای نشده است. در این مطلب به چند نکته بسیار حیاتی در این مورد می‌پردازیم که بی‌توجهی به هر یک ممکن است منجر به شکست یک پرونده قوی مهاجرتی شود.

۱. برنامه مهاجرتی خود را انتخاب کنید

کانادا برنامه‌های مهاجرتی مختلفی دارد که به طور کلی به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند: برنامه‌های مهاجرتی اقتصادی، برنامه‌های مهاجرتی خانوادگی و پناهندگی. برخی از این برنامه‌ها برای دولت کانادا در اولویت قرار دارند. برای شرکت در این برنامه‌ها متقاضیان باید واجد شرایط مختلفی باشند. پس بهتر است قبل از هر کاری شرایط خود را بسنجید تا متوجه شوید کدام برنامه مهاجرتی برای شما مناسب‌تر است.

۲. حتما از مشاوره وکیل رسمی بهره بگیرید

بدون شک مرحله اول بدون داشتن دانش و اطلاعات کافی، می‌تواند شما را سردرگم و ناامید کند. فراموش نکنید که درخواست اقامت دائم خود را نمی‌توانید به تنهایی پرکنید. پس بهتر است برای جلوگیری از اتلاف وقت و بروز اشتباه، از مشاوره در این زمینه کمک بگیرید تا بهترین راه و روش‌های ممکن را به شما معرفی کند.

۳. حتما تمامی مدارک لازم را از قبل آماده کنید

زمانی که می‌خواهید درخواست خود را برای اقامت دائم ارائه دهید، اداره مهاجرت از شما می‌خواهد تا مدارک متعددی را ارسال کنید. فراموش نکنید که آماده کردن برخی مدارک زمان‌بر هستند، به این ترتیب، اگر این مدارک را از قبل آماده نکرده باشید،‌ ممکن است روند بررسی درخواست شما با تاخیر مواجه شود. یکی از این مدارک، گواهی عدم سوء پیشینه است. مدت زمان دریافت این مدرک در کشورهای مختلف متفاوت است اما در ایران،‌ دریافت این مدرک حدودا ۲۰ تا ۳۰ روز زمان می‌برد.

۴. مدارک و درخواست خود را چندین بار بررسی کنید

برخی از درخواست‌های اقامت دائم ممکن است به دلیلی ناقص بودن با تاخیر بررسی یا حتی رد شوند. شما می‌توانید با بررسی دقیق درخواست، لیست مدارک و دیگر موارد، از این مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.

۵. از چک‌لیست یا فهرست مدارک مورد نیاز پیروی کنید

برای مهاجرت به کانادا تنها یک چک‌لیست وجود ندارد بلکه اداره مهاجرت، بر اساس برنامه مهاجرتی که می‌خواهید در آن شرکت کنید، به شما چک‌لسیت مشخصی می‌دهد. این چک‌لیست با توجه به شرایط منحصر به فرد شما ایجاد شده است و پیروی کردن از تمام موارد آن بسیار با اهمیت است.

۶. درخواست اقامت دائم خود را به صورت کامل و دقیق پر کنید

از آنجا که چک لیست با توجه به شرایط شما طراحی شده است، اداره مهاجرت از شما انتظار دارد که مواردی را که در لیست ذکر شده است را به صورت دقیق تهیه کنید. اگر تهیه و ارائه برخی موارد به هر دلیلی برای شما امکان پذیر نباشد، می‌توانید مشکل خود را به اداره مهاجرت اعلام کنید.

۷. حواستان به تاریخ انقضای مدارکتان باشد

حتما به تاریخ انقضای مدارک زیر هنگام ارسال درخواست اقامت دائم خود توجه کنید:
  • پاسپورت
  • مجوز کار/ تحصیل
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • صورت‌حاساب‌های بانکی
  • نتیجه آزمون زبان
  • دعوت‌نامه
  • آزمایش‌های پزشکی
اگر فکر می‌کنید ممکن است موردی را فراموش کنید، حتما در تقویم موبایل خود، برای هر مدرک یک یادآوری ایجاد کنید، تا هر کدام را زودتر به شما یادآوری کند.

۸. حتما آخرین تغییرات در وضعیت خود را به اداره مهاجرت اطلاع دهید

آیا پس از ارسال درخواست اقامت دائم ،‌عضو جدیدی (فرزند یا همسر) به خانواده شما اضافه شده‌ است و قصد دارید عضو جدید را با خود به کانادا ببرید؟ آیا آدرس یا اطلاعات تماس شما تغییر کرده است؟ آیا مدرک تحصیلی جدیدی گرفته‌اید؟ شما باید هرگونه تغییر در وضعیت خود یا ساختار خانواده‌تان را به اداره مهاجرت اطلاع دهید و این‌ها تنها چند نمونه از تغییرات مهم هستند. شما می‌توانید از طریق فرم تحت وبی که اداره مهاجرت در اختیار متقاضیان قرار داده است، این کار را به آسانی انجام دهید.

۹. هرگز دروغ نگویید

حتی یک دورغ کوچک می‌تواند درخواست شما را با مشکل مواجه و شما را گرفتار کند. ارائه اطلاعات نادرست در درخواست اقامت دائم همچنین می تواند برای شما عواقب کیفری جدی به همراه داشته باشد. به عنوان نمونه اگر اداره مهاجرت متوجه شود که متقاضی برای ورود به مجموعه اکسپرس انتری اطلاعات نادرستی را ارائه داده است، ممکن است دیگر به او اجازه ورود به کانادا را به مدت ۵ سال ندهد.

۱۰. حتما یک کپی از مدارکتان را برای خود نگه دارید

یک کپی از تمام مدارک خود (حتی مدارک الکترونیکی) برای خودتان نگه دارید. اگر از متقاضیان اکسپرس انتری هستید، می‌توانید از تمام صفحه‌های پروفایل خود اسکرین شات یا عکس بگیرید. برای برنامه‌های مهاجرتی دیگر هم می‌توانید کپی تمامی مدارکی که به اداره مهاجرت می‌دهید را برای خود نگه دارید تا هر زمانی که لازم شد به آن مراجعه کنید.
Rate this post
مقالات مرتبط
Notifications Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes