ویزای استارتاپ کانادا

امروزه بسیاری از مردم در سراسر جهان به ویژه کشور ایران، برای بهبود شرایط زندگی خود به کشورهای پیشرفته اروپایی و آمریکایی مانند کانادا مهاجرت می کنند. ویزای استارتاپ کانادا، یکی از مهمترین و بهترین ویزاهای سرمایه گذاری و مهاجرت برای کسب اقامت کانادا است زیرا نیازی به سرمایه گذاری کارآفرین ندارد. این ویزا نوعی ویزای سرمایه گذاری ویژه افراد خلاق و کارآفرینی است که با ارائه یک ایده و فکر تجاری خلاقانه و کاملاً نو، زمینه ایجاد یک کسب و کار نوپا را در کشور کانادا فراهم کنند.

ارزیابی رایگان با ما تماس بگیرید
ویزای استارتاپ کانادا
SUV
ویزای استارتاپ کانادا
امروزه بسیاری از مردم در سراسر جهان به ویژه کشور ایران، برای بهبود شرایط زندگی خود به کشورهای پیشرفته اروپایی و آمریکایی مانند کانادا مهاجرت می کنند. ویزای استارتاپ کانادا، یکی از مهمترین و بهترین ویزاهای سرمایه گذاری و مهاجرت برای کسب اقامت کانادا است زیرا نیازی به سرمایه گذاری کارآفرین ندارد. این ویزا نوعی ویزای سرمایه گذاری ویژه افراد خلاق و کارآفرینی است که با ارائه یک ایده و فکر تجاری خلاقانه و کاملاً نو، زمینه ایجاد یک کسب و کار نوپا را در کشور کانادا فراهم کنند.

ویزای استارتاپ کانادا

امروزه تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان به ویژه کشور ایران برای بهبود شرایط زندگی خود در زمینه های مختلف اقتصادی، تحصیلی و فرهنگی به کشورهای پیشرفته اروپایی و آمریکایی مثل کانادا مهاجرت می کنند. ویزای استارتاپ کانادا، یکی از مهمترین و بهترین ویزاهای سرمایه گذاری برای مهاجرت به کانادا است و شرایط مناسبی را برای اقامت دائمی فراهم می کند.

start up کسب و کار نوپایی با ایده جدید و خلاقانه است که عموماً در زمینه تکنولوژی فعالیت دارد. اداره مهاجرت کانادا برای جذب کارآفرینان و حمایت از طرح ها و ایده های نو و راه اندازی کسب و کارهای جدید در کانادا برنامه ویزای استارتاپ را ایجاد کرده است و شرکت های استارتاپ جزء فراوان ترین شرکت های ثبت شده در سازمان اداره مهاجرت کشور کانادا هستند.

ویزای استارتاپ کانادا نوعی ویزای سرمایه گذاری است که ویژه افراد خلاق و کارآفرینی صادر می شود که با ارائه یک ایده و فکر تجاری خلاقانه و کاملاً نو، به مراکز و سازمان های سرمایه گذاری کانادا، زمینه مناسبی را برای شروع یک کسب و کار نوپا در کشور کانادا فراهم کنند. داوطلبان از طریق ویزای استارتاپ کانادا، می توانند اقامت دائمی کشور کانادا را به دست آورند.

امروزه برای مهاجرت به کانادا می توان از انواع ویزاهای مختلف مثل ویزای تحصیلی، ویزای جاب آفر، ویزای کار پس از تحصیل و … استفاده کرد. کشورهای اروپایی و آمریکایی به منزله بهبود شرایط اقتصادی و افزایش فرصت های شغلی برای شهروندان خود سعی می کنند که شرایط بسیار مناسبی را برای مهاجرت دانشجویان و کارآفرینان مهاجر از کشورهای مختلف در سراسر جهان فراهم کنند. همین امر موجب شده است که روز به روز بر میزان مهاجرت به کشورهای توسعه یافته چون کانادا افزوده شود.

تاریخچه شکل گیری ویزای استارتاپ کانادا

بسیاری از جوانان و کارآفرینان خلاق در سراسر جهان، رؤیای زندگی و کسب تجربه کاری را در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته جهان مثل کشور کانادا دارند و سعی می کنند که شرایط مناسبی را برای مهاجرت خود فراهم کنند. بدون شک تا چند دهه گذشته مهاجرت به کشورهای پیشرفته و جهان اول بسیار سخت و دشوار بوده است؛ اما به مرور زمان بر تعداد مسیرهای مهاجرتی افزوده شده و مردم می توانند از طریق روش های مهاجرتی مختلف به کشورهای مورد نظر خود مهاجرت کنند و پله های پیشرفت و ترقی را به سرعت طی کنند‌.

کشور کانادا یکی از بهترین کشورهای آمریکای شمالی برای مهاجرت سرمایه گذاری، تحصیلی و کارآفرینی است. ایده جذب کارآفرینان در کشور کانادا از طریق ویزای استارتاپ کانادا نخستین بار در سال 2012 شکل گرفت. در واقع در سال 2012 دولت کشور کانادا برای بهبود شرایط اقتصادی و رقابت بین المللی با اقتصاد و بازار سایر کشورهای پیشرفته آمریکایی تصمیم گرفت که از طریق ویزای استارتاپ کانادا شرایط مناسبی را برای جذب کارآفرینان خلاق و نخبه از سراسر جهان به این کشور فراهم کند و تا حدود بسیار زیادی در این زمینه موفق عمل کرده است.

مفاهیم کلیدی در ویزای استارتاپ کانادا

تعداد اعضای گروه استارتاپ حداکثر 5نفر است. بر اساس صلاحدید سازمان مهاجرتی کانادا یا ICCRC یک نفر یا دو نفر از اصلی اعضای استارتاپ به عنوان اعضای کلیدی و اصلی تعیین می شوند. شخص کلیدی به شخصی گفته می شود که بدون حضور آن شرکت استارتاپ راه اندازی نمی شود.

شخص فرعی در گروه استارتاپ به شخصی گفته می شود که در تولید ایده خلاقانه و نو‌پا نقش مهمی ندارد و فعالیت آن بیشتر جنبه حمایتی دارد.

به نامه ای گفته می شود که در آن موافقت یکی از سازمان های سرمایه گذاری کشور کانادا با ایده تجاری گروه استارتاپ اعلام شده است و به طور مستقیم برای کارآفرین ارسال می شود.

به نامه ای گفته می شود که در آن اعضای گروه استارتاپ، هزینه سرمایه گذاری، اطلاعات مربوط به طرح یا ایده تجاری کارآفرینان و جزئیات توافق نامه بین کارآفرین و مرکز سرمایه گذاری ذکر شده است و توسط سازمان های سرمایه گذاری به ICCRC ارسال می شود.

به بررسی کیفیت و کارایی نحوه عملکرد سازمان های سرمایه گذاری کانادا توسط افسران مخفی گفته می شود. سازمان NACO به بررسی عملکرد گروه سرمایه گذاری آنجل و سازمان CVCA به بررسی کارایی گروه وینچر می پردازد.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

 ایده تجاری و اقتصادی گروه استارتاپ باید کاملاً خلاق و اشتغال زا باشد و بتواند با ایده های تجاری سایر شرکت های استارتاپ رقابت سالم و تنگاتنگی داشته باشد.

کارآفرین باید دارای مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسوی باشد و مدرک خود را به سازمان ICCRC ارسال کند.‌ در جداول زیر با حداقل نمره مدرک زبان برای ویزای استارتاپ کانادا  آشنا شوید.

CLB levelSpeakingListeningWritingReading
55554
NCLC levelSpeakingListeningWritingReading
5225180225150

 

هر کدام از اعضای گروه استارتاپ باید حداقل یک سال در مراکز عالی و دانشگاه های کشور خود تحصیل کرده باشند و ریز نمرات و گواهی مرتبط به دوره تحصیلی خود را در زمان درخواست ویزای استارتاپ کانادا به سازمان مهاجرتی کانادا ارسال کنند.

دریافت نامه حمایت یا Letter of Support از سازمان های سرمایه گذاری

 در صورتی که هر از اعضای کلیدی گروه استارتاپ یا خانواده آن ها دارای سابقه کیفری یا جزایی باشند، با ویزای سایر اعضای کلیدی و فرعی گروه استارتاپ نیز مخالفت می شود.

مدرکی که نشان دهنده سلامتی اعضای گروه استارتاپ و خانواده آن ها باشد.

کارآفرین باید  بتواند مخارج 6 ماه از زندگی خود و خانواده همراه خود را در کشور کانادا تأمین کند. در جدول زیر حداقل مخارج برای 6 ماه زندگی  در کشور کانادا بر اساس تعداد افراد تحت سرپرستی شخص متقاضی درج شده است.

تمکن مالی حدودیتعداد افراد تحت تکفل
12960 دلار کانادا1
16135 دلار کانادا2
19836 دلار کانادا3
24083 دلار کانادا4
27315 دلار کانادا5
30806 دلار کانادا6
34299 دلار کانادا7
3492 دلار کانادامقدار پول لازم برای هر عضو بیشتر

بررسی خصوصیات ویزای استارتاپ کانادا

افرادی که می خواهند از طریق ویزای استارتاپ کانادا، اقامت دائمی کانادا را بدست بیاورند حتما باید دارای یک ایده تجاری خلاق و جدید باشند. ایده خلاق آن ها باید به گونه ای باشد که در بازه زمانی بسیار کوتاهی به سود دهی مناسبی برسد و توانایی رقابت با بازار داخلی و خارجی کشور کانادا را داشته باشد. افرادی که دارای کسب و کار موفقی در کشور خود هستند نیز می توانند از ویزای استارتاپ کانادا استفاده کنند.

تعداد ظرفیت کارآفرینان مورد نیاز برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا به طور سالانه توسط سازمان مهاجرتی کانادا مشخص می شود. طبق قوانین تعیین شده در سال 2012 تعداد کارآفرینان جذب شده از طریق ویزای استارتاپ کانادا در هر سال نباید بیشتر از 2750  نفر باشد. با این وجود ظرفیت ویزای استارتاپ کانادا  بسیار محدود است.

ظرفیت محدود برای پذیرش افراد از طریق ویزای استارتاپ کانادا موجب شده است که شرایط بسیار رقابتی میان کارآفرینان در سراسر جهان ایجاد شود. سالانه هزاران ایده و پرونده به سازمان مهاجرتی کانادا برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا ارسال می شود، اما از بین این پرونده ها فقط افرادی که دارای بهترین ایده و خلاقیت تجاری هستند انتخاب می شوند. بنابراین کارآفرینان باید سعی کنند که بهترین ایده و طرح تجاری را به سازمان مهاجرتی کانادا ارسال کنند تا شانس قبولی خود را افزایش دهند.

هر کدام از اعضای گروه استارتاپ حداقل باید مالکیت 10 درصد از سهام شرکت استارتاپ را داشته باشند. گروه استارتاپ باید دارای بهترین ایده و تخصص باشند. در صورتی که اعضای گروه استارتاپ دارای تخصص کافی و تجربه یا سابقه کاری لازم نباشند، درخواست ویزای آن ها توسط سازمان مهاجرتی کانادا ریجکت می شود.

مدت زمان رسیدگی به پرونده درخواست اقامت دائم کانادا از طریق ویزای استارتاپ بین 12 تا 16 ماه طول می کشد. لذا شخص متقاضی می تواند در این بازه زمانی از طریق ویزای کار استارتاپ به کشور کانادا مهاجرت کند و زمینه های لازم را برای تاسیس و توسعه شرکت خود فراهم کند.

همه اعضای گروه استارتاپ و سازمان سرمایه گذاری که از ایده آنها حمایت می کند در مجموع باید بیش از 50 درصد از سهام کل شرکت استارتاپ را در اختیار داشته باشند.

مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا

  • ابتدا باید کارآفرین به همراه سایر اعضای گروه استارتاپ، طرح یا ایده تجاری خود را تنظیم کنند و سپس برنامه تجاری را به یکی از سازمان های سرمایه گذاری کشور کانادا ارسال کنند تا موافقت یکی از سازمان های سرمایه گذاری کانادا را در مورد تأمین بودجه مالی ایده تجاری خود را جلب کنند. این کار حدود 1 تا 2 ماه زمان می برد.
  • در صورتی که یکی از سازمان های  سرمایه گذاری کشور کانادا با ایده یا طرح تجاری کارآفرین موافقت کند‌. نامه ای را تحت عنوان نامه حمایت یا Letter of Support برای کارآفرین ارسال می کند. سازمان سرمایه گذاری در همان بازه زمانی نامه ای را نیز تحت عنوان نامه تعهد یا  Commitment certificate به سازمان مهاجرتی کشور کانادا یا ICCRC ارسال می کند. دریافت نامه حمایتی بین 6 تا 8 ماه زمان می برد.
  • کارآفرین یا شخص متقاضی بعد از اینکه نامه حمایت را از سازمان سرمایه گذاری مربوطه در کشور کانادا دریافت کرد. باید برای ارسال درخواست اقامت دائم کانادا و دریافت ویزای استارتاپ در وبسایت رسمی سازمان مهاجرتی کانادا ثبت نام کند و همه فرم های مربوطه را تکمیل کند و سپس پرینت فرم های تکمیل شده و مدارک مورد نیاز را به همراه نامه حمایتی در پاکتی مهر و موم شده به آدرس سازمان مهاجرتی کشور کانادا پست کند. درخواست ویزای استارتاپ کانادا یا ویزای اقامت دائمی کانادا معمولا بین 8 تا 12 ماه طول می کشد.

مدارک لازم برای ویزای استارتاپ کانادا

  • رزومه تحصیلی و کاری شخص کارآفرین یا متقاضی 
  • کپی برابر اصل مشخصات هویتی فرد مثل شناسنامه و پاسپورت 
  • کپی برابر اصل مشخصات هویتی افراد تحت سرپرستی شخص متقاضی مثل شناسنامه و پاسپورت 
  • گواهی یا مدرک عدم سوء پیشینه یا سابقه کیفری شخص متقاضی و اعضای خانواده 
  • گواهی یا مدرک سلامت پزشکی جسمی و روحی شخص کارآفرین و اعضای خانواده او 
  • نامه ضمانت نامه مالی و معرفی نامه بانک 
7000 دلار کانادا افراد مجرد 
9000 دلار کانادا افراد متأهل بدون فرزند 
11000 دلار کانادا افراد متأهل دارای یک فرزند 
14000 دلار کاناداافراد متأهل دارای دو فرزند 

 

  • مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسوی 
  • نامه حمایت یا  Letter of Support 
  • پرینت صفحه مربوط به چک لیست و فرم های مربوطه 
  • دو قطعه عکس برای شخص متقاضی یا هر کدام از اعضای خانواده او 
  • تأییدیه پرداخت هزینه های مربوط به درخواست ویزا، هزینه های جانبی و هزینه های بیومتریک 
  • کپی برابر اصل سند ازدواج 

در سازمان مهاجرتی کشور کانادا مدارک شخص متقاضی به همراه نامه تعهد و سایر مدارکی که از سازمان سرمایه گذاری به اداره مهاجرت ارسال شده است بررسی می شود. در صورتی که در صحت مدارک ارائه شده مشکلی وجود نداشته باشد، با درخواست اقامت دائم شخص متقاضی موافقت می شود و  نامه تاییدیه یا نامه موافقت با اقامت دائم در کشور کانادا (COPR) برای شخص متقاضی صادر می شود. سازمان مهاجرتی کشور کانادا نیز برای اجازه ورود شخص متقاضی یا کارآفرین به کانادا، برای او ویزای ورود (entry visa) صادر می کند. ویزای اقامت دائمی کانادا شامل عکس و مشخصات هویتی یا اطلاعات شخصی فرد‌ می باشد.

 

در صورتی که در صحت مدارک یا توافق نامه بین سرمایه گذار و گروه استارتاپ ابهامی وجود داشته باشد، سازمان مهاجرتی کشور کانادا پرونده شخص متقاضی را برای بررسی مجدد به افسر یا پلیس مخفی می سپارد. در نهایت پلیس مخفی پس از بررسی های تکمیلی نتیجه نهایی را اعلام می کند.

شرایط دریافت ویزای کار استارتاپ کانادا

  • شخص متقاضی در صورتی که جزء اعضای کلیدی گروه استارتاپ باشد می تواند قبل از اینکه نتیجه درخواست اقامت دائم کانادا مشخص شود، از طریق ویزای کار استارتاپ کانادا به کشور کانادا مهاجرت کند و شرکت تجاری خود را راه اندازی کند.
  • شخص متقاضی حتما باید جزء اعضای کلیدی گروه استارتاپ باشد. برای اینکه شخص متقاضی بتواند از طریق ویزای کار به کانادا مهاجرت کند باید سازمانی که بر روی پروژه تجاری او سرمایه گذاری کرده است، نامه ای را مبنی بر حضور الزامی شخص کارآفرین در کشور کانادا به سازمان مهاجرتی کانادا ارسال کند.
  • شخص متقاضی باید هزینه کارفرما را که حدود 230 دلار کانادا است پرداخت کند.
  • از سمت سازمان سرمایه گذاری که بر روی ایده تجاری شخص متقاضی سرمایه گذاری کرده است نامه حمایت و تعهد صادر شده باشد.
  • شخص متقاضی و خانواده او باید دارای گواهی عدم سابقه کیفری و گواهی سلامت جسمی و روحی باشند.
  • شخص متقاضی باید توانایی تأمین هزینه های زندگی مربوط به خود و خانواده اش را در طول 52 هفته داشته باشد و از این نظر به کشور کانادا ضرر اقتصادی وارد نکند. در جدول زیر میزان مبلغ حدودی مورد نیاز بر حسب تعداد اعضای تحت سرپرستی کارآفرین ذکر شده است.
مبلغ مورد نیاز تعداد اعضای خانواده 
25338 دلار کانادا 1
31544 دلار کانادا 2
38780 دلار کانادا3
47084 دلار کانادا4
53402 دلار کانادا5
60228 دلار کانادا6
67055 دلار کانادا7
6827 دلار کانادابرای هر شخص بیشتر از 7 نفر 

 

  • همسر شخص متقاضی می تواند از ویزای open work permit در کشور کانادا استفاده کند و مشغول به کار شود. فرزندان زیر 22 سال شخص متقاضی هم می توانند برای ادامه تحصیل یا کار در کشور کانادا برای دریافت ویزای تحصیلی و کاری اقدام کنند.
  • مدت زمان استفاده از ویزای کاری استارتاپ کانادا یک سال می باشد اما مدت زمان آن قابل تمدید است.

مزایای اخذ ویزای استارتاپ کانادا

کارآفرینان می توانند از طریق ویزای استارتاپ کانادا، زمینه مناسبی را برای توسعه و رونق  کسب و کار و تجارت خود در کشور کانادا فراهم کنند و در این زمینه به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کنند و با بازار جهانی و بین المللی رقابت کنند. کشور کانادا بر اساس نتایج سازمان کسب و کار جهانی، شرایط بسیار مناسبی را برای پیشرفت و توسعه شرکت های استارتاپ فراهم کرده است.

امروزه تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان برای مهاجرت به کشور کانادا از طریق مسیرهای مهاجرتی مختلف تلاش می کنند تا بتوانند اقامت دائم کشور کانادا را کسب کنند. ویزای استارتاپ شرایط بسیار مناسبی را برای اقامت دائم و شهروندی کارآفرینان مهاجر و خارجی فراهم کرده است.
افرادی که از طریق ویزای استارتاپ کانادا اقدام می کنند می توانند بعد از سه سال زندگی پیوسته در کشور کانادا برای گرفتن حق شهروندی اقدام کنند و از تمامی امکانات کشور کانادا استفاده کنند. شهروندان کانادایی می توانند از فرصت های شغلی مختلفی بهره ببرند و دارای تابعیت دوگانه هستند.

امروزه افراد مختلف می توانند از طریق ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی در زمینه های مختلف به کشور کانادا مهاجرت کنند. یکی از مهمترین تفاوت های ویزای استارتاپ با سایر ویزای های سرمایه گذاری این است که در ویزای استارتاپ نیازی نیست که کارآفرین از سرمایه شخصی خود استفاده کند، لذا سرمایه مورد نیاز برای رونق ایده تجاری و شرکت استارتاپ کارآفرین از طریق سازمان های سرمایه گذاری کشور کانادا تأمین می شود اما در سایر برنامه های سرمایه گذاری در کشور کانادا، تأمین سرمایه‌ کار بر عهده کارآفرین می باشد.

افرادی که از ویزای استارتاپ کانادا استفاده می کنند، در صورتی که جزء افراد اصلی و اعضای مهم شرکت استارتاپی باشند می توانند قبل از اعلام نتیجه نهایی درخواست اقامت دائم خود توسط سازمان مهاجرتی کشور کانادا از طریق ویزای کاری استارتاپ کانادا به کشور کانادا مهاجرت کنند و کسب و کار خود را در این کشور توسعه دهند و با بازار کشور کانادا بیشتر آشنا شوند و روز به روز بر میزان سود دهی و درآمد زایی شرکت خود بیفزایند.

داشتن مدرک زبان یکی از مهمترین چالش های سختی است که افرادی که قصد دارند به کشورهای اروپایی و آمریکایی مهاجرت کنند باید با آن دست و پنجه نرم کنند. معمولا افرادی که از طریق ویزاهای مختلف مثل ویزای جاب آفر و تحصیلی به کشور کانادا مهاجرت می کنند باید دارای مدرک زبان آیلتس 6 به بالا باشند. اما یکی از مهمترین مزیت های ویزای استارتاپ کانادا این است که مدرک زبان انگلیسی مورد نیاز آن حداقل آیلتس5 است. همین امر موجب شده است که ویزای استارتاپ کانادا جزء آسانترین و‌ بهترین ویزاهای سرمایه گذاری قرار گیرد.

افرادی که از ویزای استارتاپ استفاده می کنند می توانند خانواده خود را که شامل همسر و فرزندان زیر 22 سال می باشند به همراه خود به کشور کانادا بیاورند و زمینه مناسبی را برای کار و تحصیل آن ها فراهم کنند.

همسر کارآفرین می تواند از ویزای کار آزاد استفاده کند و در هر زمینه کاری مناسب با شرایط خود با ساعات کاری نامحدود فعالیت کند. فرزندان زیر 22 سال کارآفرین نیز می تواند برای ادامه تحصیل در کشور کانادا برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنند.

افرادی که از ویزای استارتاپ استفاده می کنند و از این طریق به کشور کانادا مهاجرت می کنند، می توانند در هر کدام از ایالت های کشور به غیر از ایالت کبک زندگی کنند و کسب و کار خود را توسعه دهند.

در صورتی که کسب و کار یا تجارت کارآفرین در کشور کانادا به موفقیت نرسد و دچار شکست اقتصادی شود، این شکست اقتصادی هیچ تأثیری در وضعیت اقامت دائمی کارآفرین و خانواده او ندارد.

برای درخواست ویزای استارتاپ کانادا هیچ گونه محدودیت سنی برای کارآفرین وجود ندارد و کارآفرین می تواند در هر سنی برای دریافت ویزای استارتاپ اقدام کند.

روند رسیدگی به درخواست ویزای استارتاپ کانادا در مقایسه با سایر ویزا های کاری و سرمایه گذاری توسط سازمان مهاجرتی کانادا سریع تر است و در بازه زمانی کوتاه تری نتیجه نهایی اعلام می شود.

معایب ویزای استارتاپ کانادا

  • افرادی که از ویزای استارتاپ استفاده می کنند، نمی توانند در ایالت کبک زندگی کنند یا کسب و کار خود را در این ایالت توسعه دهند.
  • افرادی که می خواهند از طریق ویزای استارتاپ به کشور کانادا مهاجرت کنند باید حتما دارای تمکن مالی باشند و بتوانند مخارج زندگی خود و همراهان خود را به مدت یک سال تأمین کنند. دولت کانادا از افرادی که هم از ویزای استارتاپ استفاده می کنند حمایت مالی نمی کند.
  • داشتن مدرک زبان یکی از مهمترین شرایط اصلی دریافت ویزای استارتاپ بوده و شاید گرفتن مدرک زبان برای افرادی که سن آن ها  بیشتر از 50 سال است کمی سخت و دشوار باشد؛ لذا این افراد بهتر است از طریق روش های مهاجرتی دیگری برای دریافت اقامت دائمی کانادا اقدام کنند.
  • طبیعتا همه شرکت های استارتاپ نمی توانند در کشور کانادا موفق عمل کنند و موجب رونق اقتصادی این کشور شوند. لذا امکان شکست پروژه های استارتاپ در مقایسه با سرمایه گذاری ها و تجارت های کارآفرینی کشور کانادا بیشتر است و پروژه های استارتاپ از امنیت شغلی پایین تری برخوردار هستند.
  • ویزای استارتاپ از چند مرحله متوالی و پیوسته تشکیل شده است. لذا شکست در هر کدام از مراحل به معنای شکست در دریافت ویزای استارتاپ کانادا می باشد. گرفتن نامه حمایت از سازمان های مربوطه در کشور کانادا یکی از مهمترین و سخت ترین مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا است.
  • در صورتی که پرونده درمانی یا سوء پیشینه یکی از اعضای اصلی گروه استارتاپ دچار مشکل شود و از سمت سازمان مهاجرتی کانادا ریجکت شود، ویزای استارتاپ سایر اعضای گروه نیز شکست می خورد.

تأثیر ویزای استارتاپ بر اقتصاد کشور کانادا

هر ساله تعداد زیادی از کارآفرینان خلاق و نخبه می توانند از طریق ویزای استارتاپ کانادا به ایالت های مختلف کشور کانادا مهاجرت کنند و کسب و کار خود را در این ایالت ها راه اندازی کنند و زمینه بسیار مناسبی را برای افزایش چرخه اقتصادی کشور کانادا فراهم کنند. از جمله تأثیرهای ویزای استارتاپ بر اقتصاد کشور کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شرکت های استارتاپی می توانند با شرکت های خصوصی مختلف در کشور کانادا ترکیب شوند و شرایط مناسبی را برای پیشرفت اقتصادی و رونق تجاری شرکت های خصوصی فراهم کنند. امروزه تعداد زیادی شرکت خصوصی در کشور کانادا تأسیس شده است و در زمینه های مختلف علمی، پزشکی، تکنولوژی و الکترونیک فعالیت می کنند. سرمایه شرکت های خصوصی توسط خود کارفرمایان یا سرمایه گذاران شرکت تأمین می شود و دولت نقشی در تأمین بودجه مالی شرکت های خصوصی ندارد لذا هر چقدر که میزان موفقیت یک شرکت خصوصی بیشتر شود، سوددهی و درآمد زایی نیز افزایش می یابد. شرکت های استارتاپ می توانند ایده های مهم و خلاقانه را به شرکت های خصوصی تزریق کنند و زمینه مناسبی را برای موفقیت شرکت ها فراهم کنند.
  • شرکت های استارتاپ فرصت های شغلی مختلفی را در کشور کانادا در زمینه های مختلف دانش فناوری، مهندسی و تکنولوژی فراهم می کنند و بازار شغلی مناسبی را برای شهروندان و مهاجران کشور کانادا فراهم می کنند. لذا باعث تقویت چرخه اقتصادی کشور کانادا می شود.
  •  در صورتی که شرکت های استارتاپ در کشور کانادا در زمینه شغلی خود موفق عمل کنند و سوددهی مناسبی داشته باشند می توانند با سایر شرکت های استارتاپ در جهان رقابت کنند و زمینه مناسبی را برای موفقیت کشور کانادا در زمینه اقتصاد بین المللی فراهم کنند.
  • ویزای استارتاپ زمینه جذب صاحبان ایده و کارآفرینان خلاق را در کشور کانادا فراهم کرده و فرصت بسیار مناسبی را برای افزایش مشاغل متنوع با ایده های جدید فراهم می کند. این امر موجب
    می شود که تنوع شغلی در کشور کانادا افزایش یابد و زمینه مناسبی برای مهاجرت افراد مختلف به کشور کانادا فراهم شود.
  • شرکت های استارتاپ زمینه بسیار مناسبی را برای همکاری کارافرینان خلاق و باهوش با سرمایه گذاران خارجی فراهم می کند. این امر موجب ارتقا سطح اقتصادی کشور کانادا می شود و سرمایه گذاران می توانند سرمایه مالی خود را دو چندان کنند.

سازمان های سرمایه گذاری کشور کانادا

در ویزای استارتاپ کانادا برخلاف سایر ویزاهای سرمایه گذاری کشور کانادا نیازی نیست که شخص متقاضی سرمایه مربوط به پروژه کاری خود را تأمین کند، بلکه تأمین سرمایه و بودجه شرکت های استارتاپ توسط سازمان های سرمایه گذاری تأمین می شود. سازمان های سرمایه گذاری به سازمان های حمایتی گفته می شوند که به طور مستقیم تحت نظارت دولت و سازمان نظارتی مخفی کانادا فعالیت می کنند. بخشی از سرمایه این سازمان های سرمایه گذاری توسط دولت و بخش اعظمی از سرمایه آن ها توسط اشخاص ثروتمند تأمین می شود. در ادامه با سازمان های سرمایه گذاری کشور کانادا آشنا می شویم:

به سازمان های سرمایه گذاری ریسک پذیری گفته می شود که بر روی ایده های تجاری و خلاقانه کاملا عملی و با سود دهی بالا سرمایه گذاری می کنند. این نوع سازمان ها باید حداقل سرمایه ای 200هزار دلاری  را برای سرمایه یک پروژه استارتاپی تأمین کنند. در جدول زیر با برخی از این سازمان های سرمایه گذاری ریسک پذیر بیشتر آشنا شوید.

  • 7Gate Ventures
  • Arete Pacific Tech Ventures (VCC) Corp
  • BCF Ventures
  • BDC Venture Capital
  • Celtic House Venture Partners
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Venture Partners Fund, LP
  • .iNovia Capital Inc
  • Intrinsic Venture Capital
  • Lumira Ventures
  • Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
  • PRIVEQ Capital Funds
  • Real Ventures
  • Red Leaf Capital Corp
  • Relay Ventures
  • .ScaleUp Venture Partners, Inc
  • .Top Renergy Inc
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • .Westcap Management Ltd
  • .Yaletown Venture Partners Inc
  • York Entrepreneurship Development Institute (YEDI) VC Fund

به سازمان های سرمایه گذاری رشد یا شتاب دهنده ای گفته می شود که زمینه مناسب را برای برگزاری کلاس های آموزشی، رشد فکر خلاقانه، ایجاد فضای مناسب برای توسعه شرکت های استارتاپ نوپا فراهم می کنند‌ و بخشی از سرمایه شرکت های نوپا را تأمین می کنند اما حداقل سرمایه ای برای این نوع سازمان ها مشخص نشده است، بلکه این سازمان ها هزینه ای نیز را از کارآفرینان برای برگزاری کلاس های آموزشی و کمک به توسعه شرکت استارتاپ دریافت می کند. در جدول با برخی از این برنامه ها اشنا شوید.

 

  • Creative Destruction Lab
  • .Empowered Startups Ltd
  • Extreme Innovations
  • Genesis Centre
  • .Highline BETA Inc
  • Innovacorp
  • Innovation Cluster Peterborough and the Kawarthas
  • Innovation Factory
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • Invest Ottawa
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • LatAm Startups
  • Launch Academy Vancouver
  • .LaunchPad PEI Inc
  • Millworks Centre for Entrepreneurship
  • NEXT Canada
  • .North Forge East Ltd
  • North Forge Technology Exchange
  • Pacific Technology Ventures
  • Platform Calgary
  • Pycap Inc (o/a Pycap Venture Partners)
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • .Ryerson Futures Inc
  • Spark Commercialization and Innovation Centre
  • Spring Activator
  • The DMZ at Ryerson University
  • Toronto Business Development Centre (TBDC)
  • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  • University of Toronto Entrepreneurship Hatchery
  • VIATEC
  • Waterloo Accelerator Centre
  • York Entrepreneurship Development Institute

این بخش به سازمان های سرمایه گذاری آنجل با ریسک پذیری کمتر گفته می شود که بر روی ایده های نوپا، جدید، خلاقانه، کوچک و زود بازده سرمایه گذاری می کنند. اعضای تشکیل دهنده سازمان سرمایه گذاری آنجل بسیار ثروتمند هستند لذا سعی می کنند که بر روی شرکت های استارتاپ کوچکی سرمایه گذاری کنند که در بازه زمانی کمتری به سود دهی می رسند. حداقل سرمایه ای که سازمان های سرمایه گذاری آنجل بر روی یک پروژه نوپا سرمایه گذاری می کنند 75هزار دلار کانادا است. سازمان های سرمایه گذاری آنجل سعی می کنند با گرفتن بخشی از سهام شرکت، هزینه های جانبی و سرمایه شرکت را تأمین کنند. در جدول زیر با تعدادی از groups investor Angel بیشتر آشنا شوید .

 

  • Canadian International Angel Investors
  • .Ekagrata Inc
  • Golden Triangle Angel Network
  • Keiretsu Forum Canada
  • .Oak Mason Investments Inc
  • Southeastern Ontario Angel Network
  • .TenX Angel Investors Inc
  • .VANTEC Angel Network Inc
  • .York Angel Investors Inc

هزینه دریافت ویزای استارتاپ کانادا

دولت کانادا در هر سال هزینه های مربوط به ویزای استارتاپ کانادا را در زمان اپلای اعلام می کند. هزینه ویزا برای شخص متقاضی، همسر و فرزندان کارآفرین به صورت جداگانه محاسبه می شود که در جدول زیر به مبلغ حدودی آن اشاره شده است.

2075 دلار کانادا اقامت دائم 
1325 دلار کانادااقامت دائم همسر 
255 دلار کانادااقامت دائم هر کدام از فرزندان 

شخص متقاضی در هنگام درخواست ویزا مبلغی را باید سازمان مهاجرتی کاناد پرداخت کند که در جدول زیر به آن اشاره شده است.

230 دلار کانادا جاب آفر 
255 دلار کاناداورک پرمیت
255 دلار کاناداورک پرمیت همسر
100 دلار کاناداویزای بازدید فرزندان 

هزینه های بیومتریک مربوط به هزینه هایی است که برای عکسبرداری دیجیتالی و انگشت نگاری اعضای گروه استارتاپ و خانواده های همراه آن ها صورت می گیرد. هزینه های بیومتریک در زمان درخواست یا اپلای برای دریافت ویزای استارتاپ به بخش مالی سازمان مهاجرتی کشور کانادا پرداخت می شود. افرادی که در بازه سنی بین 14 سال تا 79 سال هستند باید مطابق با قوانین دولت کانادا، عکسبرداری و انگشت نگاری انجام بدهند. همانطور که ذکر شد هزینه های بیومتریک در زمان درخواست ویزای استارتاپ کانادا به سازمان ICCRC پرداخت می شود و در صورت تأیید درخواست ویزای شخص متقاضی، نامه ای برای انجام انگشت نگاری و عکسبرداری برای او ارسال می شود. شخص متقاضی بعد از دریافت نامه تا 30 روز فرصت دارد که کار های مربوط به انگشت نگاری و عکسبرداری را انجام دهد.

هزینه های جانبی شامل موارد زیر است

میزان تسلط شخص متقاضی یا کارآفرین به زبان انگلیسی یا فرانسوی بر اساس آزمون های سازمان مهاجرتی کانادا برگزار مشخص می شود. اعضای گروه استارتاپ برای شرکت در آزمون مدرک زبان سازمان ICCRC باید هزینه مربوط به این آزمون را پرداخت کنند. در غیر این صورت امکان شرکت کارآفرین در آزمون تعیین صلاحیت مدرک زبان وجود ندارد.

شخص متقاضی و هر کدام از اعضای خانواده او باید دارای هیچ‌گونه سابقه کیفری یا جزایی نباشند. لذا برای تهیه گواهی عدم سابقه کیفری یا جزایی باید به مراکز دادگستری کشور خود مراجعه کنند و گواهی را دریافت کنند. در صورتی که یکی از اعضای کلیدی یا اصلی گروه استارتاپ یا هر کدام از اعضای خانواده او دارای سابقه کیفری یا جزایی باشند، سازمان مهاجرتی کانادا با درخواست ویزای استارتاپ سایر اعضای گروه استارتاپ نیز مخالفت می کند.

سلامتی جسمی  و روحی هر کدام از اعضای گروه استارتاپ و خانواده آن ها باید در مراکز درمانی که زیر نظر سازمان مهاجرتی کانادا در کشور آن ها فعالیت می کنند باید تأیید شود. در صورتی که شخص متقاضی یا یکی از اعضای خانواده او دارای بیماری واگیردار مثل هپاتیت، ایدز و سایر بیماری های مقاربتی باشند، سازمان مهاجرتی کانادا با درخواست ویزای آن ها مخالفت می کند زیرا چنین شخصی می تواند سلامت عمومی شهروندان کانادا را به خطر بیندازد. در صورتی که شخص متقاضی  بیماری داشته باشد که هزینه های زیادی را به وزارت بهداشت و درمان کشور کانادا وارد می کند نیز دولت کانادا درخواست ویزای او را ریجکت می کند. اگر یکی از اعضای کلیدی گروه استارتاپ یا خانواده او دارای بیماری واگیردار یا سختی باشد، با درخواست ویزای سایر اعضای گروه نیز مخالفت می شود.

سوالات متداول

شرایط بازبینی مجدد یا ریجکت درخواست ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

در صورتی که یکی از شرایط زیر پیش بیاید، پرونده درخواست ویزای شخص متقاضی به طور مجدد بررسی می شود و ممکن است که پرونده شخص متقاضی ریجکت شود. این شرایط عبارتند از؛

  • اگر میزان سهام شرکت سرمایه گذاری که از ایده شرکت استارتاپ حمایت می کند کمتر یا بیشتر از مقدار قانونی باشد یا نتواند به طور مستقیم در نحوه کنترل قانونی شرکت دخالت کند.
  • اگر میزان مالکیت یا سهام شخص کارآفرین یا هر کدام از اعضای گروه استارتاپ در شرکت استارتاپ کمتر از 10 درصد باشد.
  • اگر سازمان سرمایه گذاری به منظور حمایت از یک ایده گروه استارتاپ هزینه های گزافی را از آن ها دریافت کرده باشد.
  • اگر اعضای گروه استارتاپ دارای تخصص کافی و سابقه کاری لازم نباشند و توانایی اداره شرکت استارتاپ را نداشته باشند، پرونده درخواست ویزای استارتاپ اعضای اصلی و فرعی گروه استارتاپ  توسط سازمان مهاجرتی کانادا  ریجکت می شود.
  • اگر اعضای اصلی در بازه زمانی که از ویزای کاری استارتاپ کانادا استفاده می کنند نتوانند شرکت مورد نظر خود را در کشور کانادا راه اندازی کنند یا ایده خلاقانه خود را توسعه دهند.

4.9/5 - (48 امتیاز)

هدف از انجام Peer-review توسط پلیس مخفی چیست؟

سازمان مهاجرتی کشور کانادا به منظور بررسی دقیق تر عملکرد و کارایی شرکت های سرمایه گذاری از پلیس ها و افسران مخفی استفاده می کند تا از ایجاد هرگونه تخلف و تقلب توسط سازمان های سرمایه گذاری جلوگیری کند. پلیس مخفی به بررسی ایرادات و مشکلات موجود در توافق نامه بین متقاضی و شرکت سرمایه گذاری می پردازد و عملکرد آن ها را بر اساس استاندارد های تعیین شده مقایسه می کند و در نتیجه تصمیم نهایی خود را به سازمان مهاجرتی کانادا اعلام می کند. افسران مخفی موارد زیر را به منظور بررسی صحت عملکرد شرکت های سرمایه گذاری بررسی می کنند:

  • پلیس مخفی بررسی می کند که آیا  شرکت سرمایه گذاری  همه شرایط متقاضی را اعم از اعتبار طرح تجاری  بر اساس استاندارد های دولت کانادا بررسی کرده است یا خیر
  • پلیس مخفی شرایط ذکر شده در تعهد نامه را اعم از میزان سهام سازمان  سرمایه گذاری در شرکت استارتاپ، میزان سرمایه تعلق گرفته به شرکت استارتاپ و میزان هزینه دریافتی از شخص متقاضی توسط سازمان سرمایه گذاری را به دقت بررسی می کند.
  • پلیس مخفی میزان موفقیت ایده و طرح تجاری گروه استارتاپ، قابلیت اشتغال زایی شرکت استارتاپ و میزان تجربه کاری هر کدام از اعضای گروه استارتاپ را به دقت بررسی می کند و در صورتی که در بررسی مشخصات هر کدام  از اعضای گروه استارتاپ دچار ابهام شود به  طور مستقیم برای دریافت مدارک تکمیلی با آن ها مکاتبه می کند‌.

4.9/5 - (48 امتیاز)

ونچر کاپیتال در ویزای استارتاپی به چه کسی گفته می شود؟

ونچر کپیتال ها، venture capitals  به دنبال ایده های بزرگ و پرپول هستند که مراحل رشد اولیه را سپری کرده باشند. پس آنها به دنبال ایده نیستند، ونچرها معمولا در همان ابتدا رکورد فروش شما را بررسی می‌کنند.venture capital  معمولا به دنبال ایده‌ای است که توانایی تولید چند میلیون دلار را داشته باشد و در حال حاضر هم چند صد هزار دلاری فروش دارد.

4.9/5 - (48 امتیاز)

انجل اینوستر در ویزای استارتاپی به چه معناست؟

انجل اینوستورها،angel investors  به سرمایه گذاران شخصی یا شرکت های متوسطی گفته می شود که به دنبال سرمایه گذاری روی استارتاپ ها هستند. سرمایه گذار انجل معمولا در قبال دریافت درصدی از سهام شرکت ها به شرکت سرمایه مناسبی تزریق می کند تا مسیر رشد خود را طی کند.

4.9/5 - (48 امتیاز)

منظور از انکاباتور در ویزای استارتاپی چیست؟

انکوباتورها، incubators به مراکز رشدی گفته می شود که نه با تزریق پول و سرمایه ، بلکه با منتورشیپ و آموزش این شرکت ها را حمایت می کنند و اصولا مبالغی هم دریافت می کنند. انکوبارتور با آموزش نحوه شروع به کار ، روش های افزایش سرمایه و مهارت افزایی، استارتاپ ها را برای برای شروع به کار آماده می کنند. آنها با نظارت و mentorship است و روند رشد ابتدایی شرکت ها را بررسی می کنند.

4.9/5 - (48 امتیاز)

نامه ساپورت Letter of Support در برنامه سرمایه گذاری استارتاپی چه معنایی دارد؟

نامه ساپورت باید در پرونده درخواست ویزای کار و اقامت دائم به اداره مهاجرت ارایه شود. این نامه به منظوردریافت حمایت از سرمایه گذاران برای مجری طرح ارسال می شود. در این نامه یکی از سازمان های مورد تأیید کانادا حمایت خود را از ایده و طرح استارتاپی مطرح می کند. نامه ساپرت مستقیم برای شما به عنوان ارسال خواهد شد. همزمان نامه ای از سوی این سازمان های حمایت کننده برای اداره مهاجرت کانادا نیز صادر می شود.

4.9/5 - (48 امتیاز)

آیا دریافت اقامت دائم با راه اندازی استارتاپ قطعی است؟

همانطور که کانادا بر این امر واقف است که تمام استارتاپ ها موفق نخواهند بود، اما نکته بسیار مهم پیش از درخواست اقامت این است که متقاضی قصد راه اندازی ایده را داشته باشد و این را اثبات کند که تنها برای اخذ ویزا در این برنامه شرکت نکرده است.

داوطلب باید پس از اخذ ویزای کار استارتاپ خود را راه اندازی کند و در این فاصله تا دریافت اقامت، روند پیشرفت استارتاپ توسط اداره مهاجرت بررسی می شود تا از صحت ادعا اطمینان حاصل شود.

4.9/5 - (48 امتیاز)

آیا هر بیزینسی امکان شرکت در برنامه استارتاپ کانادا را دارد؟‌

خیر. بیزینس باید پتانسیل رشد بالا یا همان high-growth بوده و منجر به رونق اقتصادی مطابق با نیازهای کانادا شود.

4.9/5 - (48 امتیاز)

آیا تمام اعضای تیم استارتاپی می‌توانند به کانادا مهاجرت کنند؟

تا ۵ نفر از اعضای تیم می توانند این طریق به عنوان صاحبان یک کسب و کار مهاجرت کنند.

4.9/5 - (48 امتیاز)

آیا ایده استارتاپ باید با مدرک تحصیلی و سابقه کار متقاضی مرتبط باشد؟

خیر چنین شرطی الزامی نیست و مهم تخصص اعضا برای ایفای نقش خودشان است.

4.9/5 - (48 امتیاز)
4.9/5 - (48 امتیاز)
Notifications Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes