افزایش بی‌سابقه پذیرش مهاجران برای سه سال آینده

افزایش بی‌سابقه پذیرش مهاجران برای سه سال آینده
دولت کانادا با خبر افزایش پذیرش مهاجران به کانادا برای سه سال آینده، متقاضیان مهاجرت به کانادا را شگفت‌زده کرد. مارکو مندیچینو، وزیر مهاجرت کانادا، در یک کنفرانس خبری اعلام کرد در سال‌های ۲۰۲۱، ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ یک میلیون و دویست‌هزار نفر می‌توانند به کانادا مهاجرت کنند. کانادا نتوانست به خاطر بحران ویروس کرونا، به اهداف مهاجرتی خود در سال ۲۰۲۰ دست پیدا کند و با وجود اینکه انتظار می‌رفت پذیرش مهاجران کاهش پیدا کند، این خبر بسیار غیر منتظره بود. هدف دولت کانادا برای پذیرش مهاجران در سه سال آینده به این ترتیب است:
  • سال ۲۰۲۱: ۴۰۱ هزار نفر
  • سال ۲۰۲۲: ۴۱۱ هزار نفر
  • سال ۲۰۲۳: ۴۲۱ هزار نفر
پذیرش این حجم از مهاجر از سال ۱۹۱۳ تاکنون بی‌سابقه بوده‌ است. در سال ۱۹۱۳ کانادا برای ۴۰۱ هزار نفر اقامت دائم صادر کرد.

پذیرش مهاجران در سال ۲۰۲۰

در اوایل امسال، در تاریخ ۱۲ مارس، دولت فدرال اعلام کرد که بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ به یک میلیون نفر اقامت دائم خواهد داد، اما تنها چند روز بعد مجبور شد مرزهای کانادا را به خاطر بحران کرونا ببندد. به این ترتیب بعید است که کانادا به هدف خود برای پذیرش ۳۴۱ هزار مهاجر تا پایان امسال برسد. با این حال، دولت فدرال امسال رکورد برگزاری فراخوان‌های اکسپرس انتری را شکست و با وجود بحران کرونا به پذیرش مهاجران ادامه داد.

چرا مهاجرت برای کانادا مهم است؟

کانادا از پدیده مهاجرت برای جبران تأثیرات اقتصادی و مالی منفی در نتیجه پیری جمعیت و نرخ پایین تولد، استفاده می‌کند. جمعیت کشور کانادا رو به پیری است و حدود ۱۸ درصد جمعیت آن بالای ۶۵ سال سن دارند. همچنین نرخ تولد در کانادا ۱.۴۷ است و یکی از کشور‌هایی است که پایین‌ترین نرخ تولد را دارد. به این ترتیب، کانادا برای رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی برای آینده دچار چالش می‌شود. به همین دلیل کانادا قصد دارد با استفاده از مهاجران این کمبود را برطرف کند.

وضعیت مهاجرت به کانادا در دوران بحران ویروس کرونا

با وجود اینکه پذیرش مهاجران قرار است افزایش پیدا کند، اما تعداد افرادی که در سال ۲۰۲۰ اقامت دائم گرفتند و وارد کانادا شدند، رو به کاهش است. تعداد افرادی که در ماه اوت ۲۰۲۰ اقامت دائم دریافت کردند نسبت به ماه اوت سال ۲۰۱۹ حدود ۶۴ درصد کاهش داشت. بخشی از این مسئله به این دلیل بود که افرادی که تاییدیه اقامت دائمشان را گرفتند، نتوانستد در مهلت تعیین شده به کانادا مهاجرت کنند. زیرا، کانادا برای کنترل شیوع ویروس کرونا، از ماه مارس، محدودیت‌هایی را برای سفرهای خارجی اجرا کرد. طبق تحقیقات انجام شده توسط موسسه مطالعاتی اِنوایرونیکس (Environics)، در دوران بحران کرونا، مردم کانادا از پدیده مهاجرت حمایت بیشتری کردند. بر اساس این تحقیق مشخص شد که به نظر هشتاد درصد کانادایی‌ها، مهاجرت باعث می‌شود کانادا به جای بهتری برای زندگی تبدیل شود و این تا حد زیادی می‌تواند به دلیلی چند فرهنگی شدن این کشور باشد. انجمن مطالعات کانادا در طی تحقیقی دریافت که کانادایی‌ها مهاجرت را در طولانی مدت برای احیای اقتصادی کشور مثبت می‌دانند.
Rate this post
مقالات مرتبط
Notifications Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes